İstiklal Marşı'nın On Kıtasını Güzel Okuma Yarışmasında Okulumuzdan Dereceye Giren Öğrenciler

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü yıl dönümü vesilesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılacak İstiklal Marşı’nın on kıtasını güzel okuma yarışmasına okulumuzdan katılacak adayı belirlemek için oluşturulan komisyonca değerlendirilerek ilk üçe giren öğrencilerimiz Fatma ÇELİK (okul birincisi), Erva Efnan ÇELİK (okul ikincisi) ve Zeynep MEYVECİ (okul üçüncüsü) okulumuz tarafından Bor Belediyesi Kültür Merkezi Sinema’ sında Kral Şakir isimli animasyon filmine giriş bileti ile ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimize, ailelerine ve hazırlık sürecinde desteğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Okul birincimiz 3-A Sınıfı öğrencisi Fatma ÇELİK ilçe geneli yapılan yarışmada da ilk üçe girmiş, 12 Mart 2024 tarihinde yapılacak yarışmada finalist olmuştur.

11.03.2024 94

11-03-202411-03-202411-03-2024