e Twinning Projemiz

İsitiklal İlkokulu bünyesinde “Eat the Best, Leave the Rest” adlı e Twinning Projesi yürütülmektedir.

04.05.2023 107

İstiklal İlkokulu bünyesinde "Eat the Best, Leave the Rest" adlı e Twinning Projesi yürütülmektedir. Bu projedeki amacımız çocukları sağlıklı beslenmeye yönlendirme ve obeziteye karşı farkındalık kazandırmaktır. Çalışmalar veli-öğrenci-öğretmen işbirliği içinde yürütülmektedir. Bu projenin kapsamında projenin amacına ve çocukların yararına yönelik birçok etkinlik yapılmıştır. Proje çalışmaları sırasında çocukların yazarlık becerisi, kendini ifade etme becerisi, sanatsal (drama, müzik, şiir vb.) becerileri ortaya konmuş ve geliştirilmiştir. Projemiz kapsamında yapmış olduğumuz etkinlikler: İnteraktif takvim, puzzle poster çalışması, sağlıklı beslenme ile ilgili akrostiş şiir, sağlıklı beslenme tabakları, sağlıklı beslenme tarifleri, resim, mandala çalışması, lapbook, uzman davetidir.

Projemiz kapsamında birçok Web.2 aracı öğrendik: Voki, Pixton, Padlet, Canva, Capcut, Chatter Pix.

Fotoğraf galerisi için =) meb_iys_dosyalar/51/07/709197/fotograf_galerisi_3460510.html