İstiklal İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Sürekli kendini geliştiren, yeniliklere açık, teknolojiyi üst seviyede kullanan deneyimli ve dinamik öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli nitelikli eğitim öğretim hizmeti sunan, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmak. Milli, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan, başarıya odaklanmış, kendinden emin ve öz güveni yerinde, geleceğin mimarı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ: 09:00 DERS BİTİŞ SAATİ : 14:45
Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: Okul servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler: 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencileri kros yarışmasında kızlarda ve erkeklerde derece elde etmişlerdir. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında ilçemizde düzenlenen futsal turnuvasında okul futsal takımımız birincilik elde ederek şampiyonluk kupasını kaldırmışlardır.
Bilimsel Etkinlikler: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ÖZEL ÇAĞRI DÖNEMİ BAŞVURULARINA 1 PROJE İLE BAŞVURMUŞTUR.
Proje Çalışmaları: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ÖZEL ÇAĞRI DÖNEMİ BAŞVURULARINA 1 PROJE İLE BAŞVURMUŞTUR.

WEB - https://altunhisaristiklalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mah. Ahmet DOYGUN Sok. No.1 ALTUNHİSAR / NİĞDE

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İl merkezine 35 km. mesafede, 2100 nüfuslu, dışarıya göç veren halkın genellikle tarım ve hayvancılıkla geçindiği küçük bir ilçe.

Adres - İstiklal Mah. Ahmet DOYGUN Sok. No.1 ALTUNHİSAR / NİĞDE

Ulaşım Özel araçlarla ve belediyeye ait araçlarla ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde, İl merkezine 35 km.